Συνεργασία γιά την άδεια οδήγηοης σας

Ως έμπειρος ψυχολόγος των οδικών συγκοινωνιών και πρώην εμπειρογνώμονας στην Ιατρική-Ψυχολογική-Εξέταση (MPU) σας προσφέρω ψυχολογικές συμβουλές και θεραπείες στα ακόλουθα:

– κατά την προετοιμασία για την Ιατρική-Ψυχολογική-Εξέταση (MPU)

– Ψυχολογική σύσκεψη στα πλαίσια του ΦΕς για μείωση πόντων

– Ψυχολογική σύσκεψη κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για την αποφυγή μελλοντικών πόντων στο Φλένσμπουργκ

– θεραπεία σε αξιόποινες πράξεις σχετικές με τη κυκλοφορία κατά τη διάρκεια ή κατώπιν μιας ποινικής διαδικασίας

Συμβουλές και θεραπείες προσφέρω ο ίδιος προσωπικά στη γερμανική, αγγλική, ελληνική και σε συνεργασία με διερμηνείς ακόμη στη ρουμανική, ουγγρική και βιετναμέζικη γλώσσα.

Σας είναι η κινητικότητα σας και η ελευθερία σας βασικές; Θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό και να αφήσετε προβλήματα σε σχέση με το δίπλωμα οδήγησης πίσω σας;

Τότε είστε στα κατάλληλα χέρια! Με τη δική μου ψυχολογική σύσκεψη θα προετοιμαστήτε ιδανικά για την εκκρεμή ΜΠυ.Θα μάθετε όλα όσα είναι για την δική σας προσωπική περίπτωση βασικά. Μπορείτε να έχετε την εμπιστοσύνη, ότι θα συμβουλευτήτε με επαγγελματική αρμοδιότητα (εμπειρία), αξιόπιστα, ξεκάθαρα έξοδα και έντιμα. Θα σας βοηθήσω με δραστήριο τρόπο (συμβουλευτική ιδιότητα) να εξασφαλίσετε το δίπλωμα οδήγησης και να το κρατήσετε μελλοντικά σφικτά στα χέρια σας!

Επαγγελματική προετοιμασία για το MPU με δωρεά την πρώτη ώρα

Γιά το νόημα και την εξέλιξη(διαδικασία) της ΜΠυ, γιά το πώς σκέπτονται και αποφασίζουν οι γνωματευτές, τη ψυχολογική προετοιμασία και γιά απαιτούμενες ιατρικές βεβαιώσεις περί ενκράτειας σε ζητήματα μιας κατάχρησης απο αλκοόλ ή ναρκωτικά μπορείτε σε μια δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για το ΜΠυ ή σε μια προσωπική ενημερωτική σηζήτηση (συνομιλία) να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Τα ραντεβού για τα επόμενα βράδια όπου θα δοθούν πληροφορίες καθώς και οί εκτενέστερες πληροφορίες περί περιεχόμενα, εξέλιξη και εξόδα(κόστος) της εξειδικευμένης προετοιμασίας γιά το ΜΠυ που προσφέρω προσωπικά, μπορείτε να τα βρείτε σε αυτό το σημείο της ιστιοσελίδας. Γιά το κλείσιμο ενός ραντεβού γιά προσωπική συνομιλία, η οποία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά, μπορείτε να μου πάρετε τηλέφωνο ή να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω Εμαιλ.

Μείωση πόντων στα πλαίσια του ΦΕς

Μια μείωση πόντων στο Φλένσμπουρκ είναι μιά σκόπιμη προσφορά γιά τήν εξασφάλιση της άδειας οδήγησης, όταν έχουν 1-5 πόντοι στο λογαριασμό (πόντων) συγκεντρωθεί. Με τη συμμετοχή δε ένα ΦΕς … σας προσφέρετε βοήθεια στο μέλλον να αποτρέψετε κάθε ριψοκίνδυνη συμπεριφορά στήν οδική κυκλοφορία καί να αποφύγετε περισσότερους πόντους στο Φλένσμπουρκ. Στο τέλος πέρνετε μια βεβαίωση συμμετοχής με τήν οποία μπορείτε να μειώσετε έναν πόντο, αν την υποβάλετε στην Φιρερσεινστέλε. Στην ιστιοσελίδα μου είναι συγκεντρωμένες ευρείς πληροφορίες γιά το ΦΕς καί γιά τα ψυχολογικά μερικά μέτρα που γίνονται από μένα στο Μόναχο.

Ο ψυχολόγος σας Γεώργιος Κλαρνέτσης

‚Ως έμπειρος ψυχολόγος, πρώην ΜΠυ-εμπειρογνώμονας (από 1995-2001) καί στο ενδιάμεσο ψυχολόγος με συμβουλευτική ιδιότητα (από 1999) και ψυχοθεραπευτής (από 2003) προσφέρω εδώ και 17 χρόνια ατομικές συσκέψεις και σεμινάρια γιά προετοιμασία του ΜΠυ, γιά μείωση πόντων στο Φλένσμπουρκ καί γιά μείωση τής απαγορευτικής προθεσμίας στο δικαστήριο.

Επικοινωνείστε μαζί μου τηλεφωνικώς στα νούμερα 089/48 92 02 98 ή 0174/236 62 02 ή μέσω Εμαιλ καί περιγράψετε μου τις επιθυμίες σας. Θα απαντήσω τίς ερωτήσεις σας με επαγγελματική αρμοδιότητα και κατανοητά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ό ψυχολόγος σας Γεώργιος Κλαρνέτσης

Ειδικός ψυχολόγος γιά …
Επίσημα αναγνωρισμένος ψυχολογικός σύμβουλος σύμφωνα με τη §…